“Beleefwoerden.com”

Op deze website vind je alle informatie wat er te doen is in en om de stad. Het is zo uitgebreid dat we je verwijzen naar deze website om ideeën op te doen!

— BELEEFWOERDEN.COM

“Onze favoriete stekjes”

Naast "Bistronoom" komen graag op de (verwarmde) terrassen van "Breuren" en "Stadshotel van Rossum", de bediening is er goed en bij Breuren kan je de hele dag door alles van de kaart bestellen. Breuren is van binnen een gezellig zaakje, het Stadshotel is ook zeker de moeite waard om naar binnen te lopen voor een borrel. Of om uitgebreid te ontbijten of te brunchen in het weekend. Daar hebben ze uitstekende arrangementen voor! Verder kun je lekker eten bij "de Smaak van Vietnam", klassiek eten doe je bij "bistro het Pakhuis" en voor speciaalbier ga je naar "'t Bierhuys". Alles op een paar minuten lopen van het mini huisje.

— IJsbrand en Iris

“Ons favoriete restaurant: Bistronoom.”

Dat zijn er al aardig wat. Onze grootste favoriet om lekker te lunchen of uitgebreid te eten is restaurant "Bistronoom". Kirsten en Jan-Cees zijn ontzettend gezellige en jonge ondernemers. Sommelier Danny schenkt heerlijke wijnen! Niet voor niks winnaar van "AD Gouden Pollepel 2017". Probeer het uit, maar reserveer door diner wel even! Bistronoom is op dinsdag gesloten. 

— BISTRONOOM.NL