“Van alle gemakken voorzien!”

Klein maar fijn. Ons mini huisje ligt op een superfijne plek. Op een paar minuten lopen van leuke restaurantjes en winkels in Woerden. 

Begin 2017 kregen wij de sleutel van ons huis. De vorige eigenaren hebben ruim 60 jaar in het huis gewoon wat nu van ons is. Hij was dierenarts. Het mini huisje is dan ook een oude praktijkruimte in onze achtertuin. Vroeger kwamen ze hier met groot vee achterom, nog later met kleine huisdieren.

Tijdens de verbouwing van ons huis hebben we besloten het mini huisje te verbouwen, eerst om er zelf te wonen terwijl ons andere huis verbouwd werd door de aannemer.
Een paar jaar geleden hebben we ons vakantiehuisje vlakbij Maastricht verkocht. Daar hebben we zes jaar van genoten samen met de vele gasten die we daar hebben gehad.

Deze mooie ervaring heeft ervoor gezorgd dat we nu bij ons huis ons mini huisje hebben neergezet, voorzien van alle gemakken.

Kom genieten!

— IJsbrand, Iris & Rozemarijn

“Wat je kunt verwachten”

Het mini huisje is 24m2. Op die 24m2 heb je alles wat je nodig hebt. Het huisje is geschikt voor maximaal 2 personen.
Perfect om samen even eruit te gaan, maar ook wanneer je bijvoorbeeld moet overnachten voor je werk.

Woonkamer en keuken
De woonkamer is klein maar fijn. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Een bankje om op te relaxen en te "Netflixen", een eettafel om aan te eten of (samen) een wijntje te drinken en een uitgebreide keuken voorzien van alle gemakken om lekker te kunnen koken. Natuurlijk met een vaatwasser en koelkast, goede messen, pannen en andere keukenattributen, 4-pits gasfornuis en een Nespresso machine met melkopschuimer.

Slaapkamer
De slaapkamer is gescheiden met een loft deur vanuit de woonkamer. Functioneel genoeg om heerlijk rustig te slapen. Op zondag kan het zijn dat je het gezang uit de kerk hoort, de kerk heeft gelukkig geen bel ;).
Er is een elektrisch verstelbaar bed van 140x200 en een kledingrek om je spullen kwijt te kunnen.

Badkamer
De badkamer is klein maar wel fijn. Er is een regendouche, een spiegel een wastafeltje met warm water en een toilet. Extra fijn is de vloerverwarming die je hier door de tegels nog fijner kunt voelen dan in de rest van het huisje.

Eigen voordeur
Je hoeft niet door ons eigen huis heen om bij het mini huisje te komen. Je loopt via de kerk achterom naar het huisje toe. Zo kun je staan en gaan waar en wanneer je maar wilt. 

Ontbijt
Je kunt lekker in de stad ontbijten bij "Stadshotel van Rossum" of bij "Breuren". Hier serveren ze een uitgebreid ontbijt of een goede brunch. Verder is er een Albert Heijn op 2 minuten lopen, dus als je lekker in het huisje wilt ontbijten kan dat ook heel goed!

Parkeren | Station
Het station van Woerden is op een minuut of 6 lopen naar het mini huisje. Vanaf Woerden kun je makkelijk treinen naar Utrecht, Leiden, Rotterdam en Amsterdam. Als je met de auto komt kun je (betaald) parkeren in de straat. Op zondag is parkeren gratis, van ma-za is het betaald parkeren van 9:00-18:30 uur. Het parkeertarief is €2,- per uur. Het is ook mogelijk geen parkeerkosten te hebben. Dan moet je even 5 minuutjes lopen (meer info bij ons).

Aanwezig

Bedlinnen | handdoeken | theedoeken | Netflix | Nespresso koffie | Rituals zeep en shampoo | Lekkere wijn en speciaal bier (tegen inkoopprijs, er staat een varkentje ;).

Meenemen

Wat je zelf verder nodig denkt te hebben.